Nga qpaks THIRRJE PËR PRAKTIKANTË/E NË INSPEKTORATIN E PUNËS Qendra për Politika dhe Avokim (QPA), shpallë thirrje të hapur për aplikim për pozitën praktikant/e me pagesë në Inspektoratin e Punës. QPA është në kërkim të praktikantëve/eve të cilët janë në vitin e...